May 28, 2014

Bersihkan sesawang

Macam biasa lah,sebulan,dua bulan skali update blog yang bersawang ni...sebenarnya banyak yang nak story tapi aku malas nak taip since now aku hanya pakai tablet...ye la,macbook aku dah lesap,memang makin malas aku nak berblog..

Last week kami ada terima kunjungan sahabat (husband n wife) yg datang ke uk utk conference di chettelham,so alang2 derang datang cardiff utk jenjalan..so,kitorg pon amik kesempatan utk jalan2 jugak..sbb nye kitorg sendiri tak dapat nak sewa kete sbb 2 2 kami lesen dh lebih setahun di uk,so dh tak leh drive dan sewa kete kat sini.Alkisahnya kitorg pon bersama2 nek kete sewa g satu outlet di sommerset,england..best jugak tgk view sepanjang perjalanan tu..kira,very the england la pemandanganya..fresh je tgk bukit bukau,ladang2,village2.. here are some of the photos we've captured at the outlet..

2 comments:

  1. salam perkenalan...eeee...bestnyeeee dok kat overseas

    ReplyDelete
  2. @Suffiah zee salam perkenalan juga

    ReplyDelete